Maria Fowler ei saa pidettyä vaatteita yllään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Only Way Is Essex -realitysarjasta tähteyteen noussut Maria Fowler kuuluu Iso-Britannian tämän hetken kohutuimpiin tähtiin. Fowler laihdutti taannoin vartaloaan rasvaimulla, ja on sittemmin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti internetissä.

Selvästi omaan kehoonsa nykyisin tyytyväinen Maria Fowler on jälleen julkaissut kännykkäkuvan itsestään. Tällä kertaa tähti on jakanut Twitter-tilillään kuvan, jossa hän esittelee muotojaan peilin edessä, pukeutuneena mustiin rintaliiveihin ja pikkuhousuihin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.