PistePiste uransa alkamisesta: ”Tuli lisättyä nettiin yksi biisi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisen r&b-musiikin nouseviin nimiin lukeutuu helsinkiläinen PistePiste, joka aloitti pienen porukan ihannoimana muusikonalkuna julkaisemalla kappaleitaan verkossa. Suuri tilaisuus saapui kohdalle, kun levy-yhtiön edustajat kuulivat Arhion musiikkia.

– En ole hirveästi ollut räppiskenessä. Se oli enemmän mun oma juttu mitä tein ja julkaisin välillä biisejä netissä. Pieni ryhmä diggaili sitä hommaa, PistePiste kertoi Staralle.

– En koskaan lähtenyt promoamaan sitä mihinkään suuntaan. Hommat meni oikeastaan aikalailla säkällä tämän laulamisen kanssa. Tuli lisättyä nettiin yksi biisi, johon ihmiset tarttuivat. Homma kierähti eteenpäin ja olen tosi kiitollinen, että niin kävi.

Suomalaisen r&b-musiikin voi sanoa vielä olevan lapsenkengissään, vaikka viime vuosina markkinoille on tullut enemmän kyseiseen musiikkityyliin satsaavia artisteja. Laulajat ovat menestyneet vaihtelevasti, eikä kotimaan markkinoilla ole vielä niin sanottua r&b:n supertähteä. Uskooko PistePiste markkinarakoon?

– En osaa siihen hirveästi sanoa mitään, koska en ole paljon musiikkimaailmassa vaikuttanut. En ole ollenkaan varma miten tässä käy, kun en ole tutustunut markkinoihin, että mikä menee ihmisille ja mikä ei. Olenkin toivon parasta -meiningillä liikenteessä. Teen musiikkia itselleni rehellisenä ja katson, mitä tapahtuu. Olipa tylsä vastaus, mutta näin se on.