Selvänäkijä ylistää UFO-seksiä: ”Tajunnanräjäyttäviä orgasmeja”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy useita ihmisiä, jotka väittävät olleensa kontaktissa avaruusolentojen kanssa. Suomessa vastaavia henkilöitä ovat esimerkiksi UFO-kontakteistaan avoimesti kertoneet Juhan af Grann ja Rauni-Leena Luukanen-Kilde.

Villi ihmismielikuvitus on keksinyt myös käsitteen UFO-seksi, josta on nyt kuultu tositarinaa This Morning -ohjelmassa. Selvänäkijä Stephany Fay Cohen paljasti saavansa joka yö vieraita jopa toisista aurinkokunnista asti. Naisen ystäviin kuuluvat muun muassa mustekalamiehet ja kissaihmiset.

Cohen ei pelkästään poistu fyysisestä kehostaan ja vietä aikaa muilla planeetoilla avaruusolentojen kanssa, hän myös harrastaa seksiä heidän kanssaan. Nainen nauttii UFO-seksistä joka yö, ja kertoo saavansa sen ansiosta tajunnanräjäyttäviä orgasmeja.

Ohjelmassa kuultiin myös skeptikkoprofessori Chris Frenchiä, joka suhtautui epäilevästi selvänäkijän kertomukseen. Hänen mukaansa alienkohtaamiset tapahtuvat pelkästään naisen päässä. Hän myös pohti, voisiko Stephany Fay Cohen kärsiä jatkuvaa seksuaalista kiihottumista aiheuttavasta häiriöstä, joka saa hänet kokemaan öisiä seksituntemuksia.