Candice Swanepoel on tulikuuma ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viime aikojen suosituimmista Victoria’s Secret -alusvaatemerkille työskentelevistä kaunottarista on Candice Swanepoel. Seksisymboliksi noussut neitonen on tuttu näky yhtiön mainoskuvissa ja catwalkilla.

Nyt 24-vuotias Candice Swanepoel tarjoilee talvisen maaliskuun iloksi Twitter-tilillään kuumia bikinikuviaan. Tuoreissa otoksissa hän esittelee Victoria’s Secretin vuoden 2013 uimapukumallistoa. Candice lisäsi Instagram-kuvablogiin myös alusvaatemerkille tehdyn uuden rintaliivikuvan.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.