Vesitykki selkään ja lentämään! Nähdäänkö tällaista menoa myös Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme ensimmäisen kerran jo vuonna 2011 uudesta Flyboard-nimisessä vesijetistä, joka on varsin lähellä lentolaitetta. Kyseessä on Zapata Racingin valmistama Flyboard-rakettireppu, joka nostaa kantajansa vesisuihkun avulla korkealle ilmaan.

Laitteeseen kuuluu olennaisena osana myös vesiskootteri, jossa vesiletkun toinen pää on kiinni. Viime kuukausina verkossa on saanut suuren huomion myös toinen video, joka esittelee niin ikään samaa lentolaitetta. Tuotteen saatavuudesta Suomeen ei ole vielä tietoa, mutta toivottavasti sellaisia olisi mahdollista saada tilattua pohjoisen kylmille vesille jo ensi kesänä.

Kuva: Splash
Jersey Shoren tähti testaajana. Kuva: Splash

Kaikilla laitteen testaaminen ei ole sujunut yhtä tyylikkäästi, sillä vuonna 2011 uutisoimme kuinka tällaisen James Bond -laitteen testaaminen meni nolosti pieleen suorassa televisiolähetyksessä.