Children Of Bodom julkaisee Halo of Bloodin kesäkuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä, Children Of Bodom, julkaisee 7. kesäkuuta ilmestyvän albumin Halo Of Blood. Levy nauhoitettiin Mikko Karmilan ja Peter Tägtgrenin kanssa.

– Halo Of Blood on Children Of Bodomin kahdeksas studioalbumi, ja uskokaa tai älkää, saimme sen silti kuulostamaan freshiltä ja uudelta pitäen samalla mukana ne elementit, jotka tekevät Children Of Bodomin soundin tunnettavaksi, yhtyeen keulahahmo Alexi Laiho toteaa.

– Albumilta löytyy sekä nopein että hitain biisi mitä ollaan koskaan tehty, ja sanoituksellisesti sieltä löytyy täysin uusia teemoja. Halo Of Blood on kymmenen biisin verran aitoa pohjoismaista metallia, ja nautitpa siitä sitten kädessäsi bissetuoppi tai vesilasi, aivan varmasti viihdyt.