Voita liput Adam Lambertin konserttiin! Kilpailu alkaa kello 18.00

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailusta julkisuuteen noussut suomalaisten suosikkilaulaja Adam Lambert saapuu tämän viikon perjantaina konsertoimaan Helsinkiin. Tänään Stara järjestää pikakilpailun, jossa on palkintoina lippuja Lambertin konserttiin hyville istumapaikoille.

Kilpailu käynnistyy tasan kello 18.00 Staran Facebook-ryhmässä, jossa julkaistaan kilpailukysymys ja vastausohjeet. Kysymykseen oikein vastanneiden kesken arvotaan huomenna heti aamulla kaksi voittajaa, jotka molemmat voivat ottaa konserttiin mukaan myös yhden ystävänsä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt. Voittajille on ilmoitettu.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment. Suomessa Adam tunnetaan musiikkinsa ohella myös parisuhteesta suomalaisen Sauli Koskisen kanssa.