Miesten märkä uni! 201-tuumainen maailman suurin LED-televisio 500 000 eurolla

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Taulutelevisiot ovat tuoneet ihmisten olohuoneisiin uskomattomia katselunautintoja, kun ne toistavat 3D-elokuvia suurilta monenkymmenen tuumaan ruuduiltaan. Nyt tästä huvista voi nauttia myös ulkona: Porschen suunnittelema 201-tuumainen LED-televisio soveltuu lähinnä takapihalle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Porsche Design Studion suunnittelema ulkotaulutelevisio kantaa nimeä C’SEED 201, ja se voitti Red Dot -suunnittelukilpailun vuoden 2012 parhaimman muotoilun palkinnon. Televisio nousee yli neljän metrin korkeuteen kokonaan maan alta, ja avautuu robottimaisesti laajakuvaksi katselijoidensa eteen nappia painamalla.

Kuva: Porsche
Kuva: Porsche

Vaikka vekotin on kaikessa komeudessaan henkeäsalpaava, herää television esittelyvideota katsellessa muutama kysymys: kuka oikeasti katselee televisio-ohjelmia ulkona tai paljonko kyseinen taulutelevisio mahtaa kustantaa? Joidenkin lähteiden mukaan tuote on tarkoitettu lähinnä yrityskäyttöön ja sen hinta on noin puoli miljoonaa euroa.