Tammerest julkisti festaripuiston muhkean esiintyjäkaartin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään tänä vuonna viikkoa totuttua myöhemmin, keskiviikosta lauantaihin 17. – 20. heinäkuuta. Ratinanniemen Festivaalipuisto on yksi Tammerfestin pääareenoista Pakkahuoneen ja Keskustorin ohella.

Ratinanniemen lavalle nousevat kotimaisen musiikin kärkinimet, kuten J.Karjalainen, Popeda, Yö-yhtye ja Eppu Normaali. Naisartisteista Ratinassa nähdään Kaija Koo, Laura Närhi ja Irina. Lavalle nousevat myös PMMP, Haloo Helsinki!, Elokuu, JätkäJätkät, Von Hertzen Brothers sekä Jukka Poika & Sound Explosion Band.

Miesartisteista Ismo Alanko, Cheek, Petri Nygård ja kotikaupunkinsa ensimmäisen festivaaliesiintymisen tekevä Jonne Aaron. Raskaampaa makua tyydyttävät Kotiteollisuus, Disco Ensemble, Klamydia, Mokoma ja Viikate.