Heidi Klumin hampurilaismainos ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Tapauksesta syntyi kohu, joka on laantunut ja pariskunta jatkanut tahoillaan. Heidin ura on samaan aikaan jatkunut kiireisenä.

Taannoin Paris Hilton poseerasi seksikkäästi Carl’s Jr -pikaruokaketjun hampurilaismainoksessa, joka oli monille liian rohkea. Nyt Heidi nähdään saman yrityksen mainoksessa niin ikään seksikkäänä, mutta kuitenkin vaatteet yllään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Heidi Klum myönsi taannoin olleensa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.