Povekkaat naiset saivat uutuustuotteen rintavakoonsa

Lifestyle · Stara.fi

Viihdemaailmassa ihannoidaan usein naisten suurikokoisia rintoja, ja vain harva julkkisnainen on uskaltanut julkisesti todeta omaavansa aivan liian suuret rinnat. Toisin sanoen monet vaikenevat muhkeiden muotojen aiheuttamista ongelmista, mutta jotkut ovat jopa pienennyttäneet muotojaan.

Nyt maailmalla on lanseerattu uusi tuote isorintaisille naisille. Patukkamaisen The Kushin tarkoituksena on tukea rintoja naisen nukkuessa. Tuote asetetaan rintojen väliin, kun nainen joutuu nukkumaan kylkiasennossa esimerkiksi raskauden takia.

Tuotteen väitetään pitävät rinnat terhakkaampina, mutta kyse voi olla myös pelkästä katteettomasta mainospuheesta. Yhdysvalloissa 49,90 dollarin hintaista The Kushia ei taida saada ainakaan vielä Suomen markkinoilta. Ainakin The Jersey Shoren Snooki on kertonut käyttävänsä tuotetta.