Charlie Sheenin ulostetempaus sai yllättävän käänteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bilettämisestään tunnettu alkoholisti ja kohunäyttelijä Charlie Sheen sai vastikään mediahuomiota puuttumalla Sam-tyttärensä koulukiusaamiseen. Tähti yllytti Twitter-seuraajiaan pommittamaan lapsensa koulua muun muassa koiran kakalla.

Viewpointin oppilaiden vanhemmat nousivat jo menestysnäyttelijää vastaan haluamalla haastaa hänet oikeuteen. Nyt tapaus on saanut uuden, pelottavan käänteen. Sheenin ex-vaimon Denise Richardsin kodin ulkopuolella olevaan puuhun iskettiin nimittäin uhkausviesti pihviveitsellä.

Sheen paljasti asian Twitter-viestissään, ja väitti tyttärensä entiseen kouluun liittyvien henkilöiden olleen jutun takana. Hänen mukaansa rötös tallentui myös valvontakameralle, minkä ansiosta poliisit saanevat pian jäljitettyä ilkivallantekijät. 47-vuotias tähti käski kiusaajien jättää ex-vaimonsa ja tämän tyttäret rauhaan.

– Onko kiusaaminen vastaus kiusaamiseen? Jättäkää heidät rauhaan. Lupaan, että oikeus toteutuu asiassa. En piileskele, te teette niin. Tulkaa esiin, te selkärangattomat pelkurit! Kirjoitti Charlie Sheen Twitter-blogiinsa.

Charlie Sheen on yleensä hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja.