Kalastaja sai huikean saaliin – ja ehti ottaa kuvat todisteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saimaalla taistellaan parhaillaan kokonaisen kalalajin säilymisen puolesta, kun yhden miehen ammatinharjoittaminen uhkaa kadottaa kokonaisen eläinlajin Suomesta. Nyt vuorossa on kuitenkin hieman toisenlainen kalajuttu, jossa saalis oli kuin vauhdikkaimmista tarinoista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tällä kertaa kalastajat Joe Maisano ja Fab Marchese ehtivät kuitenkin ottaa pari valokuvaa todisteeksi tarinastaan. Miehet olivat liikkeellä kalastusaluksella Meksikonlahdella noin 50 kilometrin päässä Floridan rannikosta, kun siimaan iski jotain poikkeuksellisen suurta ja voimakasta.

Parivaljakko onnistui saamaan saaliin pintaan ja veneen vierelle, kun selvisi mitä siiman päässä oli. Saalis oli arviolta kaksitonninen ja kuusi metriä pitkä valkohai. Jättimäinen hai veti venettä perässään kolmen tunnin ajan, jonka jälkeen miehet luovuttivat ja päästivät saaliin pakoon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash