Nina Moric nautiskeli rantaleikeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Euroopan kuumimpia mallikaunottaria oli muutama vuosi sitten Nina Moric, joka kuitenkin jättäytyi 34-vuotiaana selvästi taka-alalle malliuraltaan. Sittemmin neitokaista ei ole juuri lehtien palstoilla näkynyt, mutta nyt tilanne on yllättäen muuttunut.

Parhaillaan Nina Moric lomailee Barbadoksella yhdessä miesystävänsä kanssa. Eilen pariskunta vietti vauhdikasta iltapäivää vesileikkien parissa. Kolme vuotta sitten Nina nousi otsikoihin paljastettuaan vahingossa intiimialueensa paparazzikuvaajille autosta noustessaan.

37-vuotias kroatialaissyntyinen Nina Moric opiskeli nuorempana lakimieheksi, mutta siirtyi malliuralle voitettuaan Elle-lehden järjestämän Look of the Year -mallikilpailun vuonna 1996. Maailmanlaajuisessa kisassa hän sijoittui kolmanneksi. Los Angelesiin muuttanut kaunotar valittiin vuonna 2000 Ricky Martinin Livin’ La Vida Loca -musiikkivideon tähdeksi ja samana vuonna hän julkaisi myös oman debyyttisinglensä. Näyttelijänä hän oli ehdolla The Mask -elokuvaan vuonna 1994, mutta häntä ei lopulta valittu rooliin.