Röntgen paljasti karmaisevan yllätyksen – puukko miehen selässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Röntgenkuvista on viime aikoina löytynyt monenlaisia erikoisia esineitä. Eräs kanadalainen mies kärsi kutiavasta ja kipeästä arvesta selässään usean vuoden ajan. Eräänä aamuna, kun miehen tyttöystävä oli raapinut kohtaa, töröttikin siitä yllättäen puukon kärki.

Kanadan Yellowknifessa asuva Billy McNeely kertoi Huffington Postille tulleensa puukotetuksi vuoden 2010 huhtikuussa. Miehen selkää ei kuitenkaan koskaan röntgen-kuvattu, vaan aina kun Billy oli valittanut inhottavaa kipua selässään, olivat hoitajat syyttäneet oireista hermojen vaurioitumista.

Metallinpaljastimet olivat myös varoittaneet aina, kun mies oli kävellyt niistä läpi. Syy selvisi, kun miehen selkää rapsutelleen tyttöystävän kynsi oli osunut selästä kohonneeseen veitsen terään.

Pariskunta ajoi ensiapuun ja selvisi, että miehen selässä on ollut kokonainen terä peräti kolmen vuoden ajan. Metallinpalanen on nyt poistettu ja Billy harkitsee nostavansa kanteen puukotuksen jälkeen häntä hoitanutta terveyskeskusta vastaan.