Helen Flanagan esitteli rintavakoaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan nähtiin vastikään vedonlyöntiyrityksen mainosvideolla. Neito esiintyi seksiä tihkuvalla videolla punaisessa vartalonmyötäisessä jumppa-asussa. Hän sai ryhmän ratsastajapoikia innostumaan liikehdinnällään.

Nyt 22-vuotias neitokainen on julkaissut silmäniloa Instagram-sivuston ihailijoilleen. Helen nähdään uusimmassa otoksessa vihreässä topissa, jossa on huomattavan antava kaula-aukko. Paita korostaakin tähden muhkeaa rintavakoa. Flanagan tunnetaan tämäntyylisistä poseerauksista viihdelehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.