Jersey Shore -tähdet joivat Snookin rintamaitoa – tietenkin shotteina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu Nicole ”Snooki” Polizzi on ollut runsaasti otsikoissa Lorenzo-esikoisen syntymän vuoksi. Neitonen on sittemmin karistanut laihdutuskilojaan, ja esitellyt tuloksia esimerkiksi lehtien kansikuvissa.

Snooki & JWoww -realitysarjan katsojat saivat jälleen hämmästellä Jersey Shore -tähtien tempauksia tuoreinta jaksoa katsoessaan. Jaksossa nimittäin nähtiin, kuinka sarjan tähtikaksikko sekä heidän poikaystävänsä, Jionni LaValle ja Roger Watthes, päättivät maistaa Snookin rintamaitoa. Maistaminen tapahtui shottilaseista.

– Se on hieman kokkareista. Se muistuttaa hieman perunamuusia, Roger kuvaili.

– Tämä oli ensimmäinen shottini yhdeksään kuukauteen, ja se oli omaa rintamaitoani. Ällöttävää! Se maistui p*skalta, Snooki kommentoi.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.