Sofia Vergara vakuuttaa: 32F-kupin rinnat ovat aidot

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar Sofia Vergara tähdittää vielä tänä vuonna ensi-iltansa saavaa Machete Kills -toimintaelokuvaa. Hänen roolihahmollaan Lady Desdemonalla on räiskintäpätkässä tappavat alusvaatteet, ja hän voikin tulittaa ammuksia rintaliiveistään.

40-vuotias kurvikaunotar on nyt kommentoinut 32F-kuppinsa aitoutta Shape-lehdelle. Sofian mukaan hänen täytyy kiinnittää jatkuvasti pukeutumisessaan huomiota rintavarustukseensa, jotta saisi runsaat muotonsa esille parhaimmalla mahdollisella tavalla.

– Leninkini ovat kuin taiteilijan työtä, koska olen 40-vuotias, sain lapsen ja minulla on 32F-kokoiset rinnat. Ja ne ovat silti aidot. Kun rinnat ovat epäaidot, ne pysyvät rintaliivien pois ottamisen jälkeen paikoillaan. Minulla tämä ei toteudu, kertoi Sofia Vergara lehdelle.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta, ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.