Tällä tempulla saat parkkipirkon raivon partaalle

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Pysäköinninvalvojan, eli parkkipirkon, ammatti on yksi halveksituimmista ympäri maailmaa. Monet kansalaiset suorastaan unelmoivat siitä, että voisivat joskus tehdä pysäköintisakkoja jakavien elämän hankalaksi, ja nyt ratkaisu on ehkä löytynyt.

Kuva: Brendan Mudd, Facebook
Kuva: Brendan Mudd, Facebook

Englantilainen tatuointialan ammattilainen Brendan Mudd on julkaissut Facebook-profiilissaan valokuvan, josta on välittömästi muodostunut jättihitti. Siinä nähdään pysäköity henkilöauto, jonka ikkunalle on levitetty kymmenittäin parkkilippuja, joista vain yksi on oikea. Katso kuva tästä.

– Peli on alkanut. Pannaan heidät ansaitsemaan rahansa!!! Ha ha ha ha, Brendan kirjoitti kuvatekstissään.

Auton ikkunaan on kiinnitetty myös lappu, jossa mies tervehtii pysäköinninvalvojaa. Tätä kirjoitettaessa kuvasta on tykätty Facebookissa 4.000 kertaa ja sitä on jaettu vieläkin enemmän.