Candice Swanepoelin vapaapäivä – pienenpienissä bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatebrändin eräs tunnetummista kasvoista on vaalea Candice Swanepoel. Neitokainen on catwalkin kuvatuimpia seksisymboleja, ja myös hänen itse julkaisemansa kuvat päätyvät usein kaunottaren Twitteriin.

Nyt Candice on jättänyt kännykkäkuvat julkaisematta, sillä paparazzi on hoitanut sen puolen. Neitokainen bongattiin nimittäin eilen nauttimasta vapaapäivästä rannalla Miami Beachilla yhdessä ystäviensä kanssa. Mukana oli myös hollantilaismalli Doutzen Kroes, joka lekotteli rannalla Phyllon-poikansa kanssa.

24-vuotias Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.