Will Smith kieltäytyi Django Unchained -roolista – paljasti syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä ja muusikko Will Smith nousi tähdeksi 1990-luvun alussa menestyksekkään Bel Airin prinssi -sarjan myötä. Ohjaaja Quentin Tarantino oli alun perin kaavaillut Will Smithiä tammikuussa Suomen ensi-iltansa saaneen Django Unchained -elokuvan päärooliin.

Tähti kuitenkin kieltäytyi kunniasta, ja Jamie Foxx valittiin lopulta hänen tilalleen. Nyt Will Smith on paljastanut syyn roolin hylkäämiselle.

– Django ei ollut pääroolissa, ja minun pitäisi esittää pääosaa. Se toinen hahmo oli päähenkilö, Will Smith avautui Entertainment Weekly -verkkosivustolle.

Will Smith viitaa ”toisella hahmolla” Christopher Waltzin esittämään palkkionmetsästäjään, King Schultziin. Christopher Waltz nappasi roolistaan parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon.

– Se oli loistava elokuva. Rooli ei vain ollut minua varten, Will Smith lisäsi.

Will Smith on nähty valkokankaalla menestyselokuvissa, kuten Bad Boys, Independence Day ja Men In Black. Hän on myös julkaissut myös rap-albumeita. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.