Lindsay Lohan tarjosi seksiä – Hollywood-komistus torjui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohunäyttelijätär Lindsay Lohan teki vastikään Anger Management -sarjaan roolin, jossa hän päätyi sänkyyn Charlie Sheenin kanssa. Pari näytteli ohjelmassa seksiä harrastanutta pariskuntaa. Lohan on nyt päätynyt otsikoihin tosielämän seksitilanteensa takia.

Näyttelijä James Franco kertoo neidon tarjonneen nimittäin seksiä hänelle, kun parivaljakko asui samassa Chateau Marmont -hotellissa Los Angelesissa. Näin hän kuvasi tilannetta Howard Sternin radio-ohjelmassa.

– En halua kehuskella sillä. En tiedä, miten juttu asiasta on levinnyt. Hänellä oli silloin ongelmia, joten se tuntui oudolta. Rehellisesti sanottuna… Hän oli ystävä. Olen tavannut paljon ongelmissa olevia ihmisiä, ja joskus et vain tahdo tehdä sitä, kertoi James Franco haastattelussa.

Lohan esitti Anger Management -sarjan kohtauksessa itseään. Hän muisti sarjan tuotantoryhmän mukaan vuorosanansa, ja onnistui vitsien ajoituksessa naurattaen sivustaseuraajia. Naisen kerrotaan ehtineen lisäksi kuvauspaikalle 45 minuuttia ajoissa ja käyttäytyneen paikan päällä kohteliaasti. Hän myös suostui poseeraamaan yhteiskuvissa sarjan tekijöiden kanssa.