Mies tuijotti naisen takapuolta väärällä hetkellä – ei olisi kannattanut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että terve mies kiinnittää huomiota vastakkaiseen sukupuoleen, vaikka olisi maailman onnellisimmassa parisuhteessa. Tuijottelu ei välttämättä tarkoita sitä, että hän vertaa naista omaan kultaansa tai on katsomastaan erityisen kiinnostunut. Silti miesten katseet kiinnittyvät etenkin naisen rintavakoon tai peppuun – ja tämäkös naisia ärsyttää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vaikka mies ei vieraita naisia katsellessaan tarkoittaisi loukkaavansa omaa kultaansa, voi tyttöystävä vetää pultit ukkonsa touhuista helposti. Tuore YouTubeen julkaistu parodiavideo esittelee yhden tavan, jolla nainen voi antaa miehensä katsoa vierasta peppua oikein olan takaa.

Nainen kutsuu ohikulkeneen naisen takaisin, ja pyytää miestään katsomaan farkkupyllyä lähietäisyydeltä. Niin läheltä, että pian miehen nenä on vieraan naisen takapuolessa. Kyseessä on sketsiryhmän näyttelemä video. Silti pätkä on hyvä muistutus siitä, että miehet tiirailevat aina ympärilleen, ikään kuin alitajuisen viettinsä ohjailemana.