Maailman rikkaimmat hiphop-tähdet listattiin – tähtitieteellisiä omaisuuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Sean Combs, on tunnettu lukuisilla taiteilijanimillä, kuten Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy. Combs kuuluu Yhdysvaltain menestyneimpiin hiphop-artisteihin, eikä miehellä ole rahasta pulaa. Tämän todistivat taannoin julkaistut paparazzikuvat, joissa hän lomaili superjahdilla Karibialla.

Nyt talouslehti Forbes on jälleen listannut rikkaimmat hiphop-tähdet. Sean ”Diddy” Combs loistaa listan ensimmäisellä sijalla jo kolmatta vuotta peräkkäin. Lehden mukaan suuri osa räppäri-näyttelijä-tuottaja-viihdetaiteilijan varoista tulee musiikin ulkopuolisesta liiketoimista, kuten taannoisesta sopimuksesta Ciroc-vodkamerkin kanssa.

Rikkaimpien räppäreiden lista on muutenkin pysynyt melko samanlaisena kuin viime vuonna. Toisella sijalla on Jay-Z, ja kolmanneksi on päätynyt 90 miljoonalla dollarilla nettovarallisuuttaan kasvattanut Dr. Dre. Myös viimeksimainittu on luonut rahaa ulkomusiikillisilla keinoilla esimerkiksi sijoittamalla kuulokkeita valmistavaan Beats Electronics -yhtiöön. Neljänneksi rikkain hiphop-tähti oli Bryan ”Birdman” Williams, kun taas 50 Cent sijoitui viidenneksi.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt elokuvissa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän nähtiin taannoin Judd Apatow’n elokuvassa Get Him To Greek. P. Diddy on myös kertonut haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.