Ysärijyrä Snap! saapuu esiintymään Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti 90-luvulla menestynyt Snap!-yhtye saapuu heinäkuussa esiintymään Suomeen. Useita jättihittejä julkaissut yhtye esiintyy Kaarinaan Hovirinnan Ultimate 90’s -tapahtumassa lauantaina 6. heinäkuuta.

Snap!-yhtyeen läpimurtohitti The Power oli kappale, joka laittoi Snap!-yhtyeen liikkeelle yli 15 vuotta sitten. Rhythm Is A Dancer oli puolestaan Suomessa vuoden 1992 menestynein listahitti yhdessä Dr Albanin It’s My Lifen kanssa. Molemmilla oli yhtä paljon viikkoja listaykkösenä.

Yhtyeen muita listoilla menestyneitä hittejä ovat muun muassa Ooops Up, Cult Of Snap ja Mary Had A Little Boy, jotka lauloi ja sovitti Penny Ford. Bändin debyyttialbumi myi yli seitsemän miljoonaa kopiota, mikä tekee levystä yhden kaikkien aikojen myydyimmistä dance-albumeista. Yhtye ei saavu Suomeen alkuperäisessä kokoonpanossaan.