Kendall Jenner kumosi anoreksiahuhut – mässäili sokeriherkuilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kim Kardashian on joutunut viime aikoina raskautensa aiheuttaman pyöristymisen myötä lihavuuskeskustelun kohteeksi. Hänen pikkusiskonsa Kendall taas on jatkuvasti median hampaissa laihuutensa takia.

17-vuotiasta mallikaunotarta on väitetty liian laihaksi. Nyt Kendall kuitenkin näyttää paparazzeille vähät välittävänsä moisista huhuista. Anorektiseksi epäilty neitokainen kuvattiin nimittäin nauttimassa Kylie-siskonsa kanssa kuppikakkuja losangelesilaisessa Crumbs Bake Shop -puodissa. Taannoin neito avautui tulleensa kiusatuksi painonsa takia.

kendalljenner15042012c.png

– Minua kritisoidaan jatkuvasti siitä, että olen liian laiha. Yritän lihoa, mutta vartaloni ei salli sen tapahtua. Ihmiset eivät tajua, että liian laihaksi kutsuminen on sama kuin kutsuisi jotakuta liian lihavaksi. Se ei tunnu kivalta, kertoi Kendall Jenner Harper’s Bazaar -lehdelle.

17-vuotias Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.