Lumisotaan kehitettiin uusi ase – sinkoaa lumipallot kohti vastustajaa

Lifestyle · Stara.fi

Lumisota on perinteisesti ollut – ainakin Suomessa – vapaa erilaisista teknisistä vempaimista, sillä sitä kuuluu käydä perinteisin menetelmin ilman apuvälineitä. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin lanseerattu varsin toimivalta näyttävä laite, Snow Crossbow, joka sinkoaa pallot kohti vastustajaa.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Snow Crossbow on nimensä mukaisesti jalkajousta muistuttava laite, jonka kärjessä olevaan koloon valmis lumipallo laitetaan. Sen jälkeen jousi viritetään ja lumipallo ammutaan kohti vastustajaa.

Laitetta myydän Amazon-verkkokaupan mukaan lumipallo voi lentää jopa 25 metrin päähän ja iskun osumatarkkuus on hyvä. Mukana tuleekin harjoittelua varten oma maalitaulunsa. Ihmisiä kohti laitteella ei tietenkään saa ampua.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon