Maria Fowler nousi autosta pikkumekossa – rintamus pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Only Way Is Essex -realitysarjasta tähteyteen noussut Maria Fowler kuuluu Iso-Britannian tämän hetken kohutuimpiin tähtiin. Fowler laihdutti taannoin vartaloaan rasvaimulla, ja on sittemmin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti internetissä.

Omaan kehoonsa selvästi tyytyväinen Maria Fowler on julkaissut usein kännykkäkuvia itsestään. Eilen hän kuitenkin päätyi paparazzikuviin juhliessaan lontoolaisessa Mayfair-yökerhossa. Sinne saapuessaan neitokainen teki näyttävän poistumisen taksista pikkumustassaan.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.