Onnenkeksi ennusti lottovoiton – jättipotti tuli samana päivänä

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Monet varailevat vielä nykypäivänäkin aikoja selvänäkijöiltä hyvän ennustuksen toivossa. Useiden ihmisten toiveisiin kuuluvat esimerkiksi rahallinen menestys ja lottovoitto. Ennustuksia voi lukea myös kiinalaisen ruoan yhteydessä saatavista onnenkekseistä.

Nyt eräs mies sai huikean ennustuksen syömästään onnenkeksistä. Keksi nimittäin kertoi alaskalaiselle James Scolelle, että hän voittaisi lotossa. Kiinalaisessa ravintolassa aterioinut mies osasi tuskin uskoa silmiään, kun harmiton ennustus pitikin paikkansa.

Vielä samana päivänä mies voitti lotossa kahden ystävänsä kanssa miljoona dollaria, eli 820.000 euroa. Viisi oikein -tuloksella huippusumman napannut 56-vuotias James jakoi rahat tasan ystäviensä kesken, uutisoi Female First -sivusto.