Zach Galifianakisin vaimo bikineissä – lemmenloma Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Leffojen tähti Zach Galifianakis tunnetaan muhkeasta parrastaan, mutta taannoin hän kertoi haastattelussa, ettei voi sietää julkisuutta.

Parhaillaan leffatähti lomailee Havaijilla yhdessä vaimonsa Quinn Lundbergin kanssa. Pari kuvattiin eilen nauttimassa rantaelämästä uimaranalla. Vaimo uskaltautui pulahtamaan mereen, mutta Zach tyytyi katselemaan vaimonsa menoa rannalta käsin.

Stand-up -koomikkona työskennellyt Zach Galifianakis kertoi aiemmin Rolling Stone -lehdelle kamppailleensa kovasti julkisuutensa kanssa, sillä hän ei ole tottunut olemaan julkisuuden valokeilassa ja alituisesti toimittajien tentattavana.

– Totta puhuen en pidä siitä lainkaan. Yritän olla rehellinen, mutta en halua loukata ketään. En kuitenkaan tarkoittanut sitä loukkauksena. Minä en vain pidä siitä, että ihmiset kysyvät minulta kysymyksiä. Vuosikausiin kukaan ei kysynyt minulta mitään, Zach Galifianakis kertoi People-lehdelle.