Kuin kaksi marjaa: Kalastaja ja saalis hulvattomassa yhteiskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa lehdissä on julkaistu jo vuosikymmenien ajan Kuin kaksi marjaa -kuvajuttuja, joissa kahta toisiinsa täysin liittymätöntä henkilöä tai vaikkapa esinettä verrataan toisiinsa. Yksi tunnetuimmista lienee Erkki Tuomiojan ja harmaakarvaisen niin sanotun hannukarpo-mikrofonin vertaaminen toisiinsa.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Nyt Yhdysvalloissa on julkaistu jälleen eräs hulvaton kuva, jossa onnellinen kalastaja on päässyt poseeraamaan kalansaaliinsa kanssa yhteiskuvassa. Molemmat näyttävät nauttivan tilanteesta, sillä myös saalis vaikuttaa hymyilevän kameralle. Kuvasta on muodostunut nopeasti pienimuotoinen netti-ilmiö, sillä kuvasta on julkaistu verkossa jo kymmeniä erilaisia kuvamuokkauksia.