Rihanna ja Chris Brown erosivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Chris Brown pahoinpiteli vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan, mutta vuosien jälkeen Rihanna antoi anteeksi ja pariskunta palasi yhteen. Nyt rakkaustarina on ilmeisesti jälleen päättynyt.

Viime viikolla Chris Brown kertoi KIIS FM -radiokanavan haastattelussa miten hän onnistui voittamaan Rihannan luottamuksen takaisin. Sittemmin tilanne on ilmeisesti muuttunut, sillä eilen Chris vihjasi Power 106 -radiokanavan haastattelussa, ettei suhdestatukseen vastaaminen olekaan enää kovin yksinkertaista. Kuulijat tekivät kiertelystä heti johtopäätöksen, että kohuparin suhde on taas ainakin toistaiseksi karilla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.