Lapsiperheissä ei muka ole seksiä?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

”Siihen jää koukkuun!”, paljastaa 43-vuotias kolmen lapsen äiti seksielämästään. Nyt lapsiperheissä ilman seksiä jääneet voivat katsoa peiliin ja miettiä mikä oikeasti estää pariskuntia harrastamasta ihmisten suurinta nautintoa.

Brittiläinen Claire Smith myöntää olleensa samanlainen kuin osa seksiä vieroksuvista äideistä. Pienten lasten äitinä seksi ei ole päällimmäinen asia tärkeysjärjestyksessä. Hän pystyi olemaan seksittä jopa kuukausia, mikä luonnollisestikin vaikutti hänen parisuhteensa hyvinvointiin ja etenkin miehensä hermoihin.

Claire myöntää raskauden alentaneen hänen itsetuntoaan ja seksuaaliviettiään, ja esimerkiksi naisen imuroidessa häntä takaapäin hyväilemään tullut mies sai nopeasti näpeilleen. Clairen ja miehen yhteinen aika oli kortilla, koska mies joutui tekemään pitkiä työpäiviä perheensä elättämiseksi samalla kun nainen vastasin kodin ylläpitämisestä.

Vaimo kertoo eläneensä neljän seinän sisällä lähinnä t-paitaan ja ”pieruverkkareihin” pukeutuneena. Hänen naisellisuutensa katosi ja hän oli ”pelkkä äiti”. Eräänä päivänä hän päätti kuitenkin oman ja miehensä mielenterveyden vuoksi mennä hemmottelushoppailemaan ja osti villin alusvaatesetin.

Claire vähät välitti raskausarvistaan, koska hän ymmärsi tarvitsevansa muutosta pariskunnan seksielämään. Seuraavalla viikolla hän kävi vahauttamansa bikinirajat ja loppu on historiaa. Pienet teot toimivat potkuna parempaan petielämään.

Seksi on tärkeä asia, ja tämän oppi myös Claire, sillä nyt hän sanoo viettävänsä miehensä kanssa toista kuherruskuukautta. Claire on saanut intohimon takaisin, ja he harrastavat seksiä vähintään neljä kertaa viikossa, vaikka kaikki heidän kolme lastaan ovat alle kymmenenvuotiaita, Daily Mail paljastaa.

Nainen myös kehuu seksin olevan parempaa lukuisten yhteisten vuosien jälkeen. Pariskunta nauttii hellyydestä, mikä heijastuu suoraan onnellisuuden ja hyväntuulisuuden kautta perheen lasten hyvinvointiin. Lapset näkevät kodissa aitoa ja hyvinvoivaa rakkautta.