Siiderimainos sivaltaa nerokkaasti Applea – tässä tulos

Digi · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple on ollut viime kuukausina varsinaisessa kurimuksessa, kun sen laitteet ovat kärsineet bugeista ja osakekurssi on romahtanut. Nyt iskuja sataa lisää, mutta tällä kertaa mainonnan saralla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Siiderimerkki Somersby on nimittäin julkaissut The Somersby Store -nimisen mainosvideon, jossa sivalletaan hauskalla tavalla Applea. Mainosvideo käyttää samaa muotokieltä Applen kanssa, mutta yksinkertainen ja käyttöliittymältään ylivertainen tuote onkin tällä kertaa iPhonen tai iPadin sijaan tuoppi siideriä.

Mainos käyttää nerokkaasti hyödykseen myös Applen vastaista ilmapiiriä, jota muun muassa sen arkkivihollinen Samsung on pyrkinyt viime vuosina luomaan. Somersbyn mainoksen on suunnitellut ja toteuttanut lontoolainen mainostoimisto Fold7.