Shannon De Lima ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen mallikaunotar Shannon de Lima nousi viime vuonna julkisuuteen, kun hän ja laulaja Marc Anthony ryhtyivät seurustelemaan. Parin tiet kuitenkin erosivat, kun Shannon sai tietää Marcin tapailleen salaa exäänsä Jennifer Lopezia.

Viime päivinä Shannon de Lima on lekotellut Miamin auringon alla uuden miesystävänsä, italialaisen liikemies Rommy Giannin kanssa. Eilen ikuistetuissa paparazzikuvissa huomataan, että tällä kertaa sää ei suosinut, sillä seurue joutui lekottelemaan rannalla pilvisessä säässä.

Marc Anthony ja Shannon de Lima viettivät lähipiirin mukaan seurustellessaan hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä yhdessä, mutta seurustelusuhde ei ilmeisesti ollut vakavalla pohjalla. Se kariutui, kun Shannon sai kuulla Marcin tapailleen Jennifer Lopezia hänen tietämättään.