Lady Gaga huristelee Louis Vuittonin pyörätuolissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosion saavuttanut poptähtiin Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunnitellun kiertueensa selkäkipujen takia. Sittemmin laulajan lonkka leikattiin, ja nyt hän joutuu liikkumaan pyörätuolilla.

Kerroimme jo aiemmin kuinka poptähdelle tehtiin 24 karaatin kullalla ja nahkapenkeillä silatun pyörätuolin. Nyt sama linja on jatkunut, sillä Lady Gaga on kuvattu Chicagossa huristelemassa luksusmerkki Louis Vuittonin kuoseilla varustellulla pyörätuolilla.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.