Victorian enkelin bikinikuvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatebrändin eräs tunnetummista kasvoista on vaalea Candice Swanepoel. Neitokainen on catwalkin kuvatuimpia seksisymboleja, ja myös hänen itse julkaisemansa kuvat päätyvät usein kaunottaren Twitteriin.

Taannoin Candice kuvattiin lomailemassa Miamissa, mutta nyt neitokainen on päässyt jälleen työn touhuun. Jos se nyt jotenkin eroaa lomailusta. Swanepoel nähdään nimittäin Victoria’s Secretin tuoreissa mallikuvissa esittelemässä tulevan kauden tuotteita.

24-vuotias Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.