Mauttomuuden huippu? Courtney Stodden poseeraa alasti ruumiin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Courtney Stodden yrittää päästä julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä, ja hän on siinä viime aikoina onnistunut esimerkiksi YouTube-videoidensa avulla. 18-vuotias blondi julkaisi viimeksi povekkaan kokkausvideon, jossa huomio kiinnittyi hänen muotoihinsa.

Playboy-lehti ei ollut taannoin kiinnostunut julkaisemaan Stoddenin vähäpukeisia kuvia, mutta Courtney ei jäänyt tässä asiassa neuvottomaksi. Looginen valinta olikin riisua itsensä alasti Girls and Corpses -lehden kanteen. Neitokainen esiintyy otoksessa alasti morsiushunnussa ruumiin kanssa. Ruumis peittää käsillään julkkistähden strategisia paikkoja.

– Girls and Corpses on hauska, mutta seksikäs lehti, joka sopii persoonallisuuteeni täydellisesti. Siksi tein sen, kertoi Courtney E! News -sivustolle.

Kuva: Girls & Corpses
Kuva: Girls & Corpses

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.