Tätä ääntä et haluaisi kuulla luonnossa – kannattaisi paeta henkensä edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomenkin elokuvateattereiden valkokankailla nähtiin Lian Neesonin tähdittämä elokuva The Grey, jossa päähenkilö pakeni lento-onnettomuuden jälkeen verenhimoista susilaumaa karuissa talvimaisemissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomessakin sudet ovat olleet tänä talvena kovasti otsikoissa, mutta ihmisille ne eivät ole silti tehneet pahaa. Monien mielestä susia ammutaankin nykyisin liian heppoisin perustein. Joka tapauksessa susilauman ulvonnan kuuleminen keskellä korpea saisi varmasti kenen tahansa jäykistymään kauhusta. Silloin ovat hyvät neuvot kalliita.

Nyt verkossa kuullaan videolla peräti 30 yksilön susilauman aitoa ulvontaa. Tällä kertaa sudet ovat niille perustetussa ”turvakodissa”, mutta vastaavaa kuorolaulua ei muissa olosuhteissa välttämättä haluaisikaan kuulla.