Julma nettipila toteutui: Massiivinen poliisioperaatio räppärin kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Sean Combs, joka tunnetaan myös nimillä Diddy, P. Diddy ja Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, lukeutuu Yhdysvaltain menestyneimpiin muusikoihin. Talouslehti Forbes nimesi hänet äskettäin jo kolmatta vuotta peräkkäin rikkaimmaksi hiphop-tähdeksi.

Nyt Sean Combs on uutisissa kuitenkin hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä tähti on viimeisin pilasoittajan uhriksi joutunut amerikkalainen julkkis. Los Angelesin viranomaiset käynnistivät massiivisen poliisioperaation tähden Beverly Hillsissä sijaitsevaan kartanoon saatuaan hätäpuhelun, jonka mukaan joku olisi ammuttu Combsin kotona.

Daily Mail -lehden mukaan Sean Combsin kotia piiritti yli tusina poliisiautoa ja kaksi helikopteria. Viranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet 43-vuotiaan tähden kartanosta jälkeäkään rikollisesta toiminnasta tai ampumisesta. Myös räppärin naapurissa asuvan koomikon, Steve Carrellin, koti tutkittiin.

Poliisit tutkivat parhaillaan tapausta. Los Angelesin viranomaiset kertovat ottavansa pilat vakavissaan, mutta toistaiseksi tuoreimpien soittojen tekijää ei ole saatu kiinni. Sean Combsin lisäksi samankaltaisten pilojen uhriksi ovat joutuneet esimerkksi Paris Hilton, Tom Cruise ja Justin Bieber.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt elokuvissa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän nähtiin taannoin Judd Apatow’n elokuvassa Get Him To Greek. P. Diddy on myös kertonut haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.