Saippuasarjan kaunottaren paljaat rinnat netissä: ”Eivät ole minun!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijätär Michelle Keegan tunnetaan parhaiten roolistaan saippuasarjassa Coronation Street. 25-vuotias neitokainen tapailee tällä erää tv-juontaja Mark Wrightia.

Nyt Michellen Instagram-blogin seuraajat ovat saaneet silmäniloa enemmän kuin ehkä odottivatkaan. Neitokainen julkaisi blogissaan kylpyammeotoksen, jossa ovat hänen paljaat rintansa. Kuva oli verkossa vain hetken aikaa, kunnes se poistettiin.

Otos voi olla mahdollisesti myös hakkerin käsialaa. Se herätti välittömästi kohua sosiaalisen median käyttäjien joukossa. Michelle kommentoi välittömästi kuvaa, ja kiistää otoksen rintojen kuuluvan hänelle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Twitterin käyttäjät ovat seonneet… Olen pahoillani, että joudun tuottamaan teille pettymyksen, mutta ne eivät ole minun! Hahahaha! Kirjoitti Michelle Keegan blogiinsa.

Aiemmin neito viihtyi The Wanted -yhtyeen Max Georgen kainalossa. Pari kihlautui, mutta suhde kariutui sittemmin miehen uskottomuuteen. Michelle alkoi tammikuussa tapailla brittiläistä tv-juontaja Mark Wrightia. Hänet tunnetaan parhaiten Tina McIntyre -hahmon roolista saippuasarjassa Coronation Street.