Shannon De Lima bikinipeppu pystyssä rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venezuelalainen mallikaunotar Shannon de Lima erosi viime vuonna silloisesta poikaystävästään Marc Anthonystä tämän tapailtua salaa exäänsä, Jennifer Lopezia. Viime päivinä Shannon De Lima on sen sijaan ollut otsikoissa positiivisemmissa merkeissä, vietettyään rantaelämää Miamin auringon alla.

Mediaan onkin päätynyt lukuisia otoksia timmiä bikinikuntoaan auringon alla esittelevästä Shannonista. Tähden ja hänen miesystävän, Rommy Giannin yhteinen rantaloma jatkuu edelleen, joka ilmenee tuoreimmista paparazzikuvista. Tällä kertaa Shannon De Lima viettää aikaa rannalla beigeissä bikineissä, hoivaten samalla mukanaan olevaa koiranpentua.

Marc Anthony ja Shannon de Lima viettivät lähipiirin mukaan seurustellessaan hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä yhdessä, mutta seurustelusuhde ei ilmeisesti ollut vakavalla pohjalla. Se kariutui, kun Shannon sai kuulla Marcin tapailleen Jennifer Lopezia hänen tietämättään.