Jessica Alba pitkästä aikaa bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa. Tammikuussa Jessica kertoi, ettei enää koskaan tule paljastelemaan.

Sittemmin Jessica on pitänyt lupauksensa, eikä häntä ole nähty edes mainoskuvissa bikineissä. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu vapaa-ajallaan nautiskelemassa rantalomastaan bikineissä. Jessica ja aviomies Cash Warren lomailevat parhaillaan St. Barthsin saarella.

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.