Jessica Alban bikinipeppu ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Alba on viettänyt viime kuukauden selkeästi hiljaiseloa julkisuudesta, sillä taannoin perheenlisäystä saanut supertähti on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä. Siinä samalla hän on kuitenkin ehtinyt kuvata peräti kahta elokuvaa.

Alba on nykyisin kahden lapsen äiti, ja siksi hän ei enää halua paljastella julkisesti. Kerroimme aiemmin tänään kuinka hän lomailee parhaillaan St. Barthsin saarella. Siellä Jessica kuvattiin bikineissä, ja nyt paparazzit ovat ehtineet napsia kaunottaresta lisää otoksia.

Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.