Nainen kosti pettämisen näyttävästi – näin huonosti kävi miehen autolle

Lifestyle Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Internetin aikakaudella ihmiset ovat päässeet nauttimaan yllättävän usein muualla maailmassa tehdyistä kostotoimista, jotka lähes poikkeuksetta liittyvät ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuneisiin pettymyksiin.

Nyt Reddit-sivustolle alunperin ladatut kuvat leviävät verkossa salaman lailla. Kuvissa nähdään hieman osumaa saanut Volkswagen Jetta, jonka kylkeen on maalattu useaan kohtaan spray-maalilla sanat cheater ja liar. Kyseessä onkin siis mitä ilmeisimmin erittäin suivaantuneen naisen kosto pettävälle miehelleen.

Kuvien lataajan mukaan auto on hänen pettämisestä kiinni jääneen miespuolisen ystävänsä. Auto ei selvinnyt pelkällä uudella maalikäsittelyllä, vaan petetty nainen rikkoi myös auton tuuli- ja takalasin. Auton toisessa kyljessä lukee myös ”4 years”, eli pettämiseen päättynyt suhde ei liene olleen sieltä lyhyemmästä päästä.