Jessica Alban peppu paloi auringossa? Bikinishow jatkuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jessica Alba on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, keskittyen lähinnä perhe-elämäänsä. Hän on kuitenkin ehtinyt myös kuvata tulevia Machete Kills ja Sin City: Kaiken takana on nainen -elokuviaan.

Jessica Alba viettä parhaillaan lomaa St. Barthsin saarella. Olemme saaneet viime päivinä nauttia useista paparazzien ottamista kuvista, joissa tähti viettää rantaelämää bikineissä. Alba onkin selvästi viettänyt runsaasti aikaa auringon alla, sillä näyttelijättären iho näyttää jo hieman punoittavan.

Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.