Supertähden 17-vuotias teinitytär bikinikuvissa – tuleva supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuvan Alec Baldwinin teinitytär Ireland Baldwin on viime kuukausina tehnyt omaa julkista uraa, ja taannoin hän ehti jo poseerata ensimmäisissä virallisissa bikinikuvissaan aitona mallina.

17-vuotias Ireland Baldwin nähdään tällä kertaa hänen itse julkaisemissaan bikinikuvissa. Twitterissä julkaistujen kuvien yhteyteen Ireland kirjoitti olevansa onnellinen saadessaan jälleen poseerata bikineissä. Kuvissa on mukana myös hänen koiransa.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.