Ashley Tisdalen kaula-aukko todella näyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijätär Ashley Tisdale on kuluvan vuoden aikana poseerannut julkkisjuhlissa ja rannoilla upeampana kuin koskaan aiemmin. Christopher Frenchin kanssa seurusteleva kaunotar on nähty usein paparazzikuvissa.

Eilen Ashley Tisdale kuvattiin saapumassa Dimension Filmsin järjestämiin Scary Movie 5 -elokuvan ensi-iltajuhliin. Punaiselle matolle kaunotar asteli upeassa mustassa iltapuvussa, jonka kaula-aukko sykähdytti syvyydellään. Lisäksi asun kyljissä oli läpinäkyvä raita ylhäältä alas saakka.

27-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka Suomen ensi-ilta on 19. huhtikuuta. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.