Suuri pythonkäärme hyökkäsi turistien kimppuun – uskomattomat kuvat

Ohhoh! · Stara.fi

Luonnon helmaan uskaltautuville turisteille sattuu aika ajoin ikäviä tapauksia, kun villieläimet päättävät hyökätä heidän kimppuunsa. Tällä kertaa Floridan Evergladesissa joukko turisteja joutui suurikokoisen pythonkäärmeen iskun kohteeksi.

Noin kolmemetrinen burmanpython hyökkäsi, kun turistiopas oli ryhmineen tutustumassa suistoalueeseen kanooteilla. Toinen oppaista yritti siirtää käärmettä pois seurueen kanoottien tieltä, kun käärme päättikin iskeä ja tarrautui oppaan käteen.

Oppaat Tommy Owen ja Warron Wortman yllättivät turistit hyökkäämällä jättiläiskäärmeen kimppuun paljain käsin kuin Tarzan ikään. Turisteilla oli luonnollisesti kamerat valmiina, joten he ikuistivat kuviin myös oppaiden ja käärmeen välisen kamppailun. Käärme menetti rytäkässä henkensä.