Sabrina Boing Boing rohkeissa nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdealalle pyrkii jatkuvasti toinen toistaan muodokkaampia kaunottaria, jotka yrittävät saada jalansijaa julkisuudessa vartaloaan paljastelemalla. Eräs tällainen neitokainen on brasilialainen mallikaunotar ja DJ Sabrina Boing Boing.

Vasikkaa Instagram-kuvissaan taannoin imettänyt julkkistyrkky on nyt julkaissut verkossa jälleen uusia paljastavia otoksia. Niissä Sabrina nähdään erittäin tiukoissa bikineissä, joista hänen jättirintansa näyttävät pursuavan ulos.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.